Svařované trubky
Svařované nerezové ocelové trubky jsou určeny jak pro venkovní, tak vnitřní užití. Uplatní se především v potravinářském a farmaceutickém průmyslu, stejně jako ve stavebnictví a gastro provozech. Svařované trubky povrchově upravované mořením lze využít i v oboru zámečnictví. Nejsou však vhodné pro vedení plynu a dalších rozpínavých látek.
Řazení produktů
Značky
Výpis produktů
Ovládací prvky výpisu
Jak svařované trubky vznikají?
Vytvoří se ze svinutého ocelového pásu metodou zastudena či zatepla. Pás se zakruží do tvaru trubky a poté se svaří na svářecím automatu. Výsledný svár je oboustranný a je zapotřebí, aby měl stejnou pevnost jako základní materiál.
Díky tomu, že jsou svařované ocelové nerezové trubky ošetřeny proti korozi, můžete je bez obav používat i ve venkovním prostředí, avšak čas od času se možná v různých specifických prostředí setkáte s lokálními typy koroze:
• štěrbinová
• bodová
• mezikrystalová
• korozní praskání
Trubky z nerezové oceli u nás seženete v několika různých průměrech i v různých tloušťkách stěny.




